„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Всички подминаваха тази пластмасова бутилка, докато не се появи тя! А ето и какво последва!

17.12.2015 | 21:06
7299 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Напоследък се забелязва, че все повече хора обръщат внимание на замърсяването на планетата и последиците, които търпим от това. И, ако до преди няколко години хората мислиха рециклирането за"щуротия", то от няколко години насам се забелязва, че все повече хора стават съпричастни към разделното хвърляне на отпадъци. И, може би с малко, но поне допринасят за решаването на проблема, поне частично. 

Advertisement:
Advertisement:

За съжаление, обаче не всички хора са толкова загрижени за планетата ни и продължават да не зачитат този проблем за сериозен. А едно телевизионно шоу реши да награди човекът, който пръв се "престраши"да изхвърли в коша боклук, изхвърлен на земята. 

От видеото по-долу можете да видите как десетки и дори стотици хора минават покрай нарочно оставената бутилка на земята в голям търговски център. Но вместо да я изхвърлят в коша за боклук, който е само на сантиметри, те я подминават. В един момент, обаче покрай пластмасовата бутилка минава жена, която взима бутилката и я пуска в коша. А всички започват да я аплодират, разкриват колегите от bgkef.com. 

Предаването се казва "Тестване на хора" и буквално тества поведението на хората в различни ситуации. Това, което може да видите във видеото може да ни бъде само като голям стимул и доказателство, че за планетата ни все пак има надежда. И, че един ден камарите с боклуци по улиците поне ще намалеят. Дано се намерят повече такива хора, като тази жена. 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още