„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Внимавайте с контактите! Тези зодии са изключителни инати!

27.10.2016 | 22:25
10501 четения
204 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Всички хора имат добри и лоши черти на характера. Разбира се, има превес на упоритостта и ината при представителите на някои по- конкретни зодии, казва ПИК.

Бъдете по- внимателни, когато контактувате с тези зодии:

Advertisement:
Advertisement:

Скорпион

Представителите на тази зодия изпитват истинска наслада повече от самата борба, отколкото от резултата, който ще постигнат. Скорпионите са лидери и непрекъснато преследват целта си. Характерно за тях е, че ще направят и невъзможното, да постигнат това, което са решили. Те са изключително потайни и сложни личности. Способни са да свършат много работа и не се притесняват от конфронтация.

Овен

Овните са изключително гневни, мнителни и с непостоянни. Принципно не са толкова отмъстителни, колкото представителите на следващите знаци, но забравят много трудно. Могат да се сърдят с месеци без да проговорят с този, който ги е обидил.

Друга неприятни черти на Овена е неговата несъобразителност и безпардонност. Правят повечето неща напълно импулсивно и не се съобразяват с мнението на хората около себе си.

Телец

Телците са изключително устойчиви на емоции. Инатът е запазената им марка. Няма как да ги накарате да правят неща, които не желаят. Имат мнение за себе си, че са търпеливи и разумни. Смятат, че така отстояват личната си позиция.

Козирог

Козирозите също могат да се похвалят с инат, но са много по- издръжливи от всички останали- и психически, и физически. Те успяват да се справят с всички препятствия на пътя си с гигантско търпение и упоритост.

 

© pik.bg
Advertisement:
204 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още