„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Внимавайте с кого си правите шегички, защото вижте какви последствия може да има! ВИДЕО!

01.03.2016 | 17:09
1840 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Днес ще Ви покажем едно много поучително видео, което същевременно е и забавно. В случая, обаче, както доста често се случва, играчката се превърна в плачка, или поне за едното от двете момчета. 

Advertisement:
Advertisement:

Във видеото по-долу, предоставено от bgkef.com, можете да видите как тези момчета решиха да си направят шега с един доста по-възрастен човек от тях, който определено може да се похвали с хубав и доста скъп автомобил. Шегата се състои в това, че му поставят изкуствено изпражнение на супер лъскавия автомобил, след което едното момче го лъже, че е истинско, а другото снима. 

Кой би предположил, че собственикът на автомобила, обаче носи подобно оръжие в джоба си и в пристъп на ярост ще направи нещо подобно?!

Видеото е доста поучително и е добре да го видите, защо не бива да се шегувате със случайни хора. Никога не знаете какво носят в себе си и колко агресивни могат да бъдат. А тези две момчета определено не попаднаха на майтапчия, който да се засмее с тях на шегата им. 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още