„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Внимание! Жена измисли нов начин да мами и проси пари! Вижте го!

21.08.2015 | 12:24
7773 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

За ужасно наглата жена до медиите сигнализира жителка на София на име Мая Ненова!

Advertisement:
Advertisement:

В личния си Фейсбук профил жената е публикувала снимка на лежаща на земята жена. Под снимката, обаче, обяснява как въпросната жена се опитва да измами софиянци по възможно най-наглия начин- като се преструва на болна и имитира припадък. Според Мая, тя, лично, няколко пъти е ставала свидетелка как наглата лъжкиня уж припада на улицата, за да събере вниманието на случайните минувачи, а след като се "свести" им обяснява, че има диабет, епилепсия или друга болест, като версиите се променят постоянно.

Според Мая, целият цирк се разигравал, за да може "болната" да си изпроси пари, кола или шоколад от притеклите и се на помощ хора. А в момента, в който някой минувач я разпознае всичко и минава, става и си тръгва. Най-често лъжкинята е била засичана на ул. "Пиротска", ул. "Витошка", пред църквата Света Неделя и зад Съдебна палата, където дори си позволила да легне пред кола.

Явно не само Мая Ненова е успяла да разкрие наглата измама на "болната", защото и друга жена на име Димитрина Димитрова е коментирала във Фейсбук, че е виждала наглата измамничка и споделя за нея, че е изключително нагла. А, когато я питали защо имитира припадъци, за да проси пари, отговаряла, че е много гладна и нямало какво друго да направи, предадоха колегите от ПИК.

© pik.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още