„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Внимание! Секти скубят пари от българки, като им обещават власт и мъже!

14.06.2016 | 17:31
6919 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Запознати алармират, че 600 лв. струва курс, който прави дамите водачи на човечеството и новата Земя!

Advertisement:
Advertisement:

 Измамничка от Холандия събира огромни суми като членски внос за участие в  създадената от нея организация, информира blitz.bg.

Това е едно от многото нови религиозни движения, които събират хиляди последователи у нас. Според специален доклад, жените са най-желаните мишени и са най- податливи на подобни внушения, особено когато става въпрос за мъже и власт..

 Обект на сектите у нас са млади момичета. Те са привлечени с  нелепи обещания за уникална информация, която ще ги направи господарки на света.

Оказва се, че българките са предимно психически жертви на тези движения, но те не го осъзнават. Конкретен пример е  „Madoree – Център за обучение на жените”. Движението е ориентирано основно към успели жени – бизнес дами, които заемат главно ръководни постове, даже и в държавната администрация, както в местната управа, така и в централното управление. Там дамите се учат да бъдат лидери и да стават модерни жени...

 Цената на уникалните и магически срещи с ментор е 600 лв. Вие бихте ли дали толкова пари за подобно нещо..!?

 

© blitz.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още