„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Внимание! Лекари предупредиха, че сред младите се разпространява нова полово предавана болест!

29.12.2015 | 17:26
12877 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Лекари, главно от Великобритания, алармираха, че сред подрастващото поколение все повече се разпространява нова опасна инфекция, която се предава по полов път. 

Advertisement:
Advertisement:

Малцина знаят за въпросната инфекция именно, защото с нея и самите лекари не са запознати кой знае колко. Причината е, че до сега тя се е срещала доста рядко, но по последни проучвания се оказва, че вече е станала по-разпространена и от гонореята. Инфекцията се казва микоплазма и се появява от специфични бактерии, които могат да бъдат много опасни и за мъжете, и за жените. 

Инфекцията се предава по полов път и може да предизвика безплодие и да засегне половите органи. А симптомите са незабележими. Понякога инфектираният дори не разбира, че предава инфекцията. 

Най-честите симптоми са кървене от влагалището при жените, болки в тестисите при мъжете и отделяне на секрет. А и при двата пола се появява болка при полов акт. Последствията от инфекцията могат да бъдат леки, но могат да бъдат и фатални за репродуктивността на заразените, защото се отразява най-вече на вътрешните полови органи, разкриват колегите от zajenata.bg.

От Великобритания разкриха, че от инфекцията вече страдат доста младежи от всички развити страни. А във Великобритания вече има и случая на регистрирани хората на средна възраст, които имат микоплазма.  

© zajenata.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още