„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Влюбено момче изненада по уникален начин приятелката си пред десетки пловдивчани! Вижте!

28.12.2016 | 15:57
25780 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Всички искат да вярват, че по Коледа се случват чудеса. Любопитното е, че такива наистина стават, както за малки, така и за големи. Това може да потвърди и момиче от Пловдив, което бе приятно изненадано от любимия си, разказва Блиц.

Историята на Катя и Марти е изключително мила и романтична..

Advertisement:
Advertisement:

 Марти е решил да изненада любимото момиче в Пловдив. Катя не подозира, че любимият й е в Пловдив. Младото момиче остава без думи, когато го вижда пред себе си в центъра на града с огромен плюшен мечок като подарък. Тази мила гледка разчувства мнозина свидетели на романтичния акт.

Катя и Марти  са заедно от 6 месеца, след като техни приятели ги запознали. Катя е на 20 години и е пловдивчанка, а Марти е от столицата. Разстоянието не може да угаси пламъка на любовта, пламнал между двамата млади. Приятелите им ги подкрепят и им се радва, защото тяхната любов непрекъснато расте. Няма нищо по- хубаво от това да видиш двама млади, чиито чувства са изписани на лицата им.

 

© blitz.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още