„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Вижте с какво се хранят бедните и богатите по света! Има ли разлика?

17.01.2016 | 19:00
14353 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Всяка култура по света е уникална сама по себе си. Различни са обичаите, традициите и навиците на всеки народ, както и отношенията на отделните хора към парите и тяхното разпределение.

Advertisement:
Advertisement:

Как най-ярко могат да се разграничат тези особености? Колкото и странно да звучи, отговорът на този въпрос е много прост – чрез хранителните навици на хората. Днес искаме да Ви покажем едно доста интересно видео. То е дело на един фотографски екип, нагърбил се с интересната, но и не лека задача да покаже седмичната храна на едно средностатистическо семейство от различни точки на света, както и каква сума е била заделена за нея.

Кадрите, заснети от екипа са изключително интригуващи – на тях ясно се вижда огромната, но и доста странна разлика между хората с много финансови възможности и тези с ограничени такива, разкриват от сайта bgkef.com. Ясно е, че богатите дават далеч повече пари за храна, но на техните трапези, обикновено има повече вредни и нездравословни продукти. Хората, с ограничени възможности, от своя страна не харчат много за храна, но залагат на питателни и здравословни храни. Интересно, нали?

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още