„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Вижте новите модни тенденции в украсата за елхата! Странни са, нали?

21.12.2016 | 18:04
4883 четения
63 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Коледата чука на вратата и вече повечето от домовете са украсени празнично. Мнозина залагат на традиционните украси, но им и семейства, които се ръководят от множество модни тенденции. Вече повечето от прозорците на домовете и витрините на магазините греят в невероятно красиви светлини, създавайки настроение не само за собствениците на дома, но и за хората, които минават под прозорците.

Advertisement:
Advertisement:

И все пак празнуващите Коледа по традиционен начин става все по- малко. Привържениците на новостите са все повече. Те заменят традиционните елхи с други растения, дори с кактуси. Използват натрупани по подходящ начин възглавници, нареждат свещи, дори заменят играчките с цветя, информира Блиц.

Модните тенденции за тази година са свързани с флоралната декорация на елхите. Можете да украсите с цветя вместо с традиционните играчки или да имитирате цветни гирлянди. Ще бъде изключително ефектно, ако ги подберете в един цвят.

Ако нямате място за коледно дърво, използвайте подредените една върху друга книги и наредете по тях коледните лампички и гирлянди.

А защо коледната Ви елха да не прилича на Дарт Вейдър от „Междузвездни войни“?

 

 
© blitz.bg
Advertisement:
63 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още