„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Вижте кои са най-верните и обичани зодии!

13.02.2017 | 09:37
12681 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Влюбването не е никак сложно, става за секунди, напълно неусетно. По- трудният момент е да останеш завинаги със своя избраник. Има, обаче, няколко представители на зодиакалните знаци, които са достатъчно търпеливи и рядко зарязват любовта без да имат основателна причина, пише Актуално.

Advertisement:
Advertisement:

Овен

Влюби ли се истински, Овенът е един от най- стабилните и сериозни партньори. Те се славят с многото връзки и бурен живот. Определено не се задържат при хората, към които не изпитват силни чувства. Попаднат ли на верния човек, те остават завинаги с него. Стараят се да осигурят всичко необходимо за семейството си. Защитават партньорката си по неповторим начин. Осъзнаването при тях идва с възрастта.

Рак

Представителите на този знак са определено най- отговорните в зодиака. Те правят всичко, за да е щастлива половинката им. Славят се като работохолици, които освен, че изпитват удоволствие от работата си, добре знаят, че това е разковничето на охолния им живот. Те не могат да изневеряват. Лесно се живее с тях. Те не навлизат в битови спорове.

Стрелец

Те могат да изпитват невероятно силна любов. Те са способни да обичат докрай. Често се борят за сърцето на любимата и не позволяват за загубят това, за което са се борили. За тях важно е сплотеното семейство. Ревниво пазят хармонията в семейството.

© actualno.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още