„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Вижте какво предсмъртно писмо остави това 6-годишно дете на родителите си!

06.10.2015 | 10:20
8021 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Историята, която ще Ви разкажем е на една почернена майка- Амбър Шумейк. Съвсем наскоро, в края на месец септември, след тежко и внезапно боледуване, нейният син- 6-годишният Лиланд Шумейк, си отива от този свят.

Advertisement:
Advertisement:

Преди смъртта на детето, майката и бащата били неотлъчно до него и дори и не помисляли да се приберат до дома си. Болестта на детето се развила за по-малко от 3 седмици. То се заразило с изключително рядката, но за съжаление в почти 98% от случаите смъртоносна инфекция, причинена от бактерията "Balamuthia mandrillaris". Тя причинява възпаление на мозъка и гръбначния мозък, а в света има регистрирани едва 100 случая на болестта. Само 2-ма от заразилите се с бактерията, обаче, са успели да я преборят- дете на 5 годинки и мъж на 64 години.

В социалната мрежа майката публикувала снимка, която буквално разплакала стотици хора. Тя показвала предсмъртното писмо, което синът ѝ им оставил в дома си преди да влезе в болница, а в писмото пишело, че Лиланд още е с тях, благодари им и им е нарисувал червено сърце, в което пишело Мама, Татко и Обич. Амбър твърди, че не знае кога Лиланд е написал писмото, тъй като те го видели чак, когато отишли да му вземат дрешки за погребението.

Като коментар на снимката Шумейк написала и, че любимото занимание на Лиланд е било да се въргаля в калта. Никога, обаче, не е предполагала, че именно чрез любимото си занимание той ще се зарази със смъртоносната бактерия, тъй като тя живее именно в почвата, предадоха колегите от dama.bg.

© dama.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още