„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Вижте как съвсем сами си вредим сериозно на здравето!

03.03.2017 | 07:11
15883 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Няма човек, който поне веднъж дневно да не се оплаква от главоболие, постоянна умора или да чувства някакво замайване. Специалистите твърдят, че причината за тези чести неразположения е надбъбречната умора. Надбъбречните жлези контролират нивото на стрес и регулират метаболизма. Някои ежедневни навици оказват вредно влияние върху функцията на тези жлези, информира Днес.

Advertisement:
Advertisement:

Надбъбречните жлези могат да окажат влияние на способността за зачеване. При претоварването им се наблюдават репродуктивни проблеми. Не трябва да прекаляваме и със стресовите ситуации.

За да избегнете подобно въздействие, осигурявайте си достатъчно сън. Недостига на сън стимулира производството стресови хормони. Достатъчното време за съм ще ни помогне да бъдем достатъчно бодри, красиви и изпълнени с енергия.

\r\n

\r\n Не трябва да се усеща дефицит на някоя от хранителните групи, витамини и минерали. Това може също да окаже лошо влияние върху функцията на надбъбречните жлези.

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n Прекомерната употреба на кофеинови напитки също се отразява отрицателно върху човешкия организъм. Повишената консумация на захар увеличава нивата на хормона на стреса.

\r\n

\r\n Набавяйте си захарта от плодовете и от черния шоколад.

© dnes.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още