„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Вижте историята на тази жена, която бе заровена жива от годеника си, но все пак оцелява!

04.12.2015 | 15:31
32093 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

За тази шокираща история научихме от zajenata.bg.  Главните герои в нея са Кийт Хюджис, който бил фен на бодибилдинга и годеницата му Стейси Джилиън. 

Advertisement:
Advertisement:

Бъдещото семейство се скарало на игрище за голф край градчето, в което живеели. В пристъп на ярост Кийт ударил любимата си с метална тръба и тя припаднала от удара по главата. Бодибилдинг маниака решил, че годеницата му е умряла и се заел със задачата да се отърве от "проблема". 

Той я заровил в земята, но за негово голямо нещастие, Стейси всъщност не била мъртва, а просто припаднала. Когато се събудила установила, че е в нещо много тясно и започнала да изпада в паника, тъй като страдала от клаустрофобия. Но установила, че не е заровена в ковчег, а директно в пръстта и бързо се съвзела. Разбира, че единствения начин да се спаси бил да копае пръстта, докато стигне до лъч светлина. А спасението си отдава на факта, че запазила самообладание и в този момент е имала дълъг маникюр. 

Стейси не знае колко време е била под земята и колко е копала. Знае само, че е започнала да крещи в момента, в който е стигнала почти до повърхността, защото е чула хорски гласове. 

След като успяла да се спаси, Стейси веднага отишла в полицията, където разказала какво ѝ е причинил Кийт. Освен това разкрила и, че годеникът ѝ често ѝ посягал през почти трите години съвместен живот. 

 

© zajenata.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още