„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Вижте СЕГА на кой анимационен герой приличате най-много! Ето как!

25.08.2015 | 13:46
2955 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Всеки от нас си има любимо детско и любим анимационен герой. Независимо от това на колко години сме, все ще се намери нещо да ни върне в миналото и да ни припомни, че и ние сме били деца, луди по детските и сме си представяли как един ден ще станем като любимия си герой от анимационно филмче. А да не говорим за това как с нетърпение сме чакали да започне любимото ни детско и сме го гледали с такъв захлас..

Advertisement:
Advertisement:

Чудите ли се, обаче, Вие самите на кой анимационен герой приличате? Дали това не е Смърфиета от "Смърфовете"? Или пък на някое пони от "Малкото пони"?. Сега можете да разберете, и то без никакви усилия. Единственото, което трябва да направите е да влезете в най-забавния сайт- IgraiGo.com от ТУК и да цъкнете на приложението "На кой анимационен герой приличаш?". Чрез бутона "Разбери сега" приложението само ще Ви изчисли и разкрие на кой анимационен герой от детските филмчета приличате най-много и колко процента Ви е приликата с него.

Разбира се, приложението е направено с цел забавление и не трябва да го приемате за 100 процента достоверно. В IgraiGo.com, обаче ще откриете и още интересни тестове, които да Ви разкрият много любопитни неща за Вас и хората около Вас. А чрез игрите можете да печелите и куп РЕАЛНИ награди.

© IgraiGo.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още