„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Видеото, което трогна цял свят! Това куче загуби брат си и показа мъката си по трогателен начин!

06.01.2016 | 14:08
13012 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Брутус е куче от породата ротвайлер. Той и брат му Ханк са били заедно през целия си живот. Но една сутрин, на 10-годишна възраст, стопаните установяват, че Ханк е починал в съня си от старост. 

Advertisement:
Advertisement:

Стопанинът разкрива, че двете кучета винаги са били заедно, а във въпросната сутрин Ханк просто бил неподвижен- нещо нетипично за него. За това мъжът решил да провери какво става и установил, че кучето е починало. В този момент, обаче, до Ханк се приближил и Брутус. Когато кучето установило, че брат му е починал се случва нещо наистина трогателно, което можете да видите във видеото по-долу. 

Колегите от bgkef.com пишат, че собственикът на кучетата е коментирал болката, която се вижда в очите на кучето. И понеже никога не е виждал кучето си толкова разстроено и дори да плаче, решил да запише случилото се и да го пусне в интернет пространството, за да видят всички, че и животните могат да скърбят, понякога дори повече от хората за починалите си братя.. 

Видеото е колкото тъжно, толкова и трогателно..Вижте го, няма да съжалявате.. 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още