„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Вечно студени крака и ръце? Посетете лекар незабавно! Ето защо!

27.12.2015 | 16:52
18101 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Всеки е чувал израза – студени ръце, топло сърце. Тази стара фраза е изключително популярна и в наши дни. Студените ръце и крака, обаче далеч не са толкова безобидни, колкото повечето хора смятат! Дори напротив – те могат да бъдат симптом на нещо много опасно!

Advertisement:
Advertisement:

Студените крайници са симптом, че нещо в тялото Ви не е както трябва. Разбира се, ако ги усещате ледени рядко няма от какво да се притеснявате. Ако, обаче за Вас това е нещо обичайно по-добре посетете лекар колкото се може по-бързо!

Ледените ръце и крака могат да се окажат симптоми на проблеми с щитовидната жлеза, анемия, голям стрес или диабет, алармират от bradva.bg!

Заболяванията, който могат да причинят студени ръце и крака, далеч не са за подценяване!

За анемията могат да Ви подскажат не само студените ръце и крака, но и бързата умора, напрежението и дискомфорта. В случай, че чувствате всичко това на куп, най-добре бързо проверете нивото на желязо в кръвта си!

Стресът, също не е шега! Той повишава адреналина. Последният, пък се произвежда от надбъбречните жлези и е основната причина за свиване на кръвоносните съдове и нарушаване на циркулацията на кръвта.

Диабетът е доста разпространено, в наши дни заболяване, което не е за подценяване! Той засяга не само кръвоносните съдове, но и нервната система на човек. Характерна черта за диабета е гладът – все сте гладни, ядете непрекъснато, а не пълнеете? Бързо посетете лекар!

Проблемите със щитовидната жлеза могат да имат много сериозни последици. Затова, ако забелязвате, че метаболизма Ви се забавя, постоянно сте уморени, имате лека температура и забавен говор, посетете специалист!

 

© bradva.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още