„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Варненец алармира, че нещо сериозно се случва във Варна! Вижте!

20.11.2015 | 20:57
7413 четения
132 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Притесненият родител пожелал да запази анонимност, защото се страхува да не му се случи нещо, но е силно притеснен от това, което се случва в града му. 

Advertisement:
Advertisement:

Според неговия разказ, както всеки ден, той завел детето си на една от детските площадки в града, която се намира в непосредствена близост до домът им. На площадката, около 15:30 часа, той заварил групичка ученици- 5 момчета и 1 момиче на видима възраст 15-16 години. До тук нищо странно. В един момент, обаче, детето се затичало към групичката младежи, които кротко играели карти, а от там и бащата, който го подгонил. В този момент бащата усетил силна, остра миризма на канабис. 

В сигнала си до медиите, човекът споделил, че децата наистина на никого не пречили, нито буйствали, но пушили канабил посред бял ден на детска площадка, без да се притесняват от никой. Все едно в страната ни тези вещества са легализирани и никой нищо не може да им каже. 

Самият родител споделил, че за своите 32 години никога не е виждал подобно нещо. Той е направо потресен от случващото се и дори се замислял дали да не напусне града, а и държавата, защото започвал да осъзнава, че у нас "работата не върви на добре". Според него, след като днешните деца на 15-16 години свободно си пушат забранени вещества, необезпокоявани, на обществено място, утре могат и други неща да правят по същия начин, предават колегите от petel.bg.

© petel.bg
Advertisement:
132 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още