„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Върхът на наглостта! Шофьор едва не прегази велосипедистка, докато шофира върху велоалея!

07.08.2016 | 11:15
42058 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

В залисията си, шофьорът едва не прегази една велосипедистка, докато шофира, ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, върху велоалея!

Advertisement:
Advertisement:

Жената била изблъскана в ъгъла на тротоара, но вместо да се почувства виновен и да се извини, шофьорът на джипа сигнализира, че всичко е наред.

Случаят е сниман от хора, които са били на около 20 метра преди светофара на бул. "Ломско шосе" и ул. Хан Кубрат"  в столицата.

А заради този случай бе проведен и протест на велосипедистите.

С присъствието те искат да кажат, че никой не може да им отнеме правото да карат свободно по велоалеите, както това право имат шофьорите по шосетата и пешеходците по тротоарите, информират от offnews.

Колоездачите напомниха и на пешеходците, че за тях е предназначен тротоара, а не велоалеята, както напоследък често се случва да се види свободно движещ се пешеходец върху велоалея.

Те поискаха полицията да се отнасят с повече внимание  към подобни инциденти с велосипедисти, за да няма фатални случаи.

Колоездачите стоят зад идеята, че карането на колело вместо кола, означава намаляване на задръствания, по-чист въздух и повече здраве, но за съжаление у нас е малко разпространено. 

© offnews.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още