„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

ВИДЕО! Този ядосан мъж тръгна да посяга на приятелката си, но вижте какво се случи!

14.02.2016 | 14:29
24975 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Домашното насилие е изключително сериозен проблем, във всяка част на света. Колкото и жалко да звучи, за много хора, да посегнеш на половинката си, в пристъп на ярост е нещо напълно нормално... Простата истина е, че ще отнеме много време  и ще са нужни много усилия, за да се реши проблемът с домашното насилие!

Advertisement:
Advertisement:

Въобще, в последно време хората, като цяло са станали особено агресивни. Примерите за насилие върху жени, деца и животни не само зачестяват, но и бройката им пристеснително расте! Несъмнено, попадайки на материал, засягащ темата за насилието, сте се чудили защо толкова много хора си позволяват да го правят.

Решихме да Ви покажем едно видео, което засяга именно темата за домашното насилие. Клипчето се превърна в истински хит, събирайки над 35 хиляди гледания. Въпреки, че е направено под формата на комикс, видеото далеч не е хумористично. То показва именно проблема  с насилието, предлагайки един доста интересен начин за справяне с него, коментират колегите от bgkef.com!

Вижте кличето! То, със сигурност ще Ви накара да се замислите върху проблема с домашното насилие!

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още