„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

ВИДЕО! Този мъж спаси над 450 кучета, които се бориха за живота си! Вижте как!

02.02.2016 | 18:52
5440 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Едва ли някога сте виждали по-необичайно място от това и напълно нормално. Не всеки ден човек може да види двор пълен с кучета, които се разбират перфектно. 

Advertisement:
Advertisement:

Ако човек си представи двор, пълен с над 450 кучета със сигурност в представите му ще присъстват голям брой ръмжащи, озлобени и хапещи се едно-друго кучета. Да, ама не! Нищо подобно! 

Видеото, което сме Ви показали по-долу, благодарение на колегите от bgkef.com, показват точно обратното. На кадрите се вижда двор пълен с дружелюбни, игриви и сладки кучета, които ако не е бил този гражданин на Сърбия, който всички наричат Sasa, най-вероятно щяхa да умрат от глад, да се шлаят из улиците на Сърбия безцелно и да чакат само смъртта да дойде, за да ги избави от мъките им. 

Самият Sasa определя себе си като най-щастливия човек в Сърбия. И как няма, като е обграден от толкова много любов и преданост- тази на кучетата му. Те всички са прибрани от улицата и вече не са бездомни, благодарение на сърбина. А той искрено им се радва и много ги обича. 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още