„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

ВИДЕО! Тази реклама ще Ви отвори очите за алкохолизма и ще Ви накара да се замислите!

16.02.2016 | 19:46
19675 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Всеки знае, че прекалената употреба на алкохол вреди не само на човешкият организъм, а и на хората, които са в обкръжението на леко или доста подпийналия човек. Замисляли ли сте се, обаче, как децата виждат пияните хора, особено, когато става въпрос за собствените им близки и родители?!

Advertisement:
Advertisement:

Проблемът с алкохола е доста наболял към момента във Финландия. Именно там имаше спад на данъка върху алкохола, което доведе до повече потребление и за съжаление до прекаляване с алкохола. А в тази връзка и с доста смъртни случаи, причинени именно след злополуки и инциденти след употребено голямо количество алкохол. И за да отворят очите на хората, от финландската фондация "Frangile Childhood" създадоха реклама, която да покаже на родителите в какво се превръщат в очите на децата си, след като прекалят с алкохола. 

Видеото се казва "Monsters" или в буквален превод "Чудовища", предават колегите от bgkef.com. Него можете да видите малко по-долу..

Изгледайте го и сами се убедете, колко страшно може да бъде в детските очи едно "подпийване" или "едно за отскок" от сутринта.. Рекламата е изключително силна и определено ще Ви накара да се замислите! 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още