„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

ВИДЕО! Тази баба даде изключително добър урок на този нахален и нетърпелив бизнесмен!

06.02.2016 | 15:10
16704 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

За съжаление живеем в доста странни времена, в които уважението към по-възрастните хора почти го няма. Все по-рядко можем да срещнем човек, който наистина да уважава факта, че по-възрастните хора се придвижват по-бавно, защото ги болят крайниците или имат някакъв друг здравословен проблем. А покрай забързаното ежедневие за възрастните хора си е направо риск да пресичат улиците, защото вечно някой за някъде бърза и като нищо може да ги качи на капака на колата. Но тази баба от видеото по-долу определено даде мнооого добър урок на този нетърпелив бизнесмен, коментират колегите от bgkef.com.

Advertisement:
Advertisement:

Тя пресича на пешеходна пътека, но от страх да не падне на пътя стъпва предпазливо и доста бавно. Това явно изнервя шофьорът на лъскавия Мерцедес и той решава да ѝ даде малко зор, като започва да натиска клаксона няколко пъти. Но със сигурност не е очаквал бабата да направи това! 

Видеото е наистина доста забавно и същевременно много поучително! Изгледайте го и ще се убедите сами.. 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още