„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

ВИДЕО! Такова излизане от паркинг гаранция не сте виждали никога!

29.02.2016 | 15:53
32241 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

За никой не е тайна, че в днешно време е изключително елементарно да вземеш шофьорска книжка. Особено у нас... Стига да имаш малко повече пари.. Очевидно, обаче не само у нас е разпространена практиката да се дават книжки на хора, които нямат елементарни знания по шофиране и паркиране. 

Advertisement:
Advertisement:

Колегите от bgkef.com ни показаха едно изумително и направо абсурдно видео, в което много ясно си проличава, че и в другите страни да имаш шофьорска книжка не означава, че можеш да шофираш. Действието се развива в Канада и по-точно е град Калгари.

На кадрите се вижда как дама се опитва да излезе от почти празен паркинг с лъскавия си джип на марката "BMW". Смешното и абсурдното в случая е, обаче, че дамата прави десетки изключителни маневри в продължение на минути, докато успее да потегли, а хората, които сe намират около нея с недоумение гледат и буквално не могат да повярват на очите си..

Изгледайте видеото и сами ще се убедите, че на тази дама, който ѝ  купил лъскавия джип, най-вероятно ѝ  е купил и шофьорскта книжка.

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още