„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

ВИДЕО! На това се казва щура, българска сватба! Младоженецът накара булката да мие колата!

19.02.2016 | 16:52
65899 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Сватбата е един от най-важните дни в живота на двама души. Факт е, че все повече двойки у нас, пък и по целия свят, взимат решението да не се женят, а просто да живеят на семейни начала. Но, пък, има и такива, които си държат да вдигнат грандиозен купон по случай встъпването на двама влюбени в семеен живот. 

Advertisement:
Advertisement:

В днешното видео ще Ви покажем една меко казано щура сватба, дело на изключително оригиналния видеооператор Красимир Ламбов. Той е известен с разчупения си поглед на сватбите и забавните идеи, които правят този за всички младоженци напрегнат ден, страшно забавен.. 

В случая кадрите, които сме Ви показали малко по-долу са избрани моменти от сватбата на  Дорина и Радослав.. Очевидно и двамата младоженци имат изключително чувство за хумор и това си проличава още от първите кадри. А, когато към края на видеото се вижда как булката мие сватбения автомобил на бензиностанция, направо ще паднете от смях, гарантират колегите от bgkef.com.

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още