„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

ВИДЕО! Хората казват за нея, че е най-добрата, а ето и защо!

04.02.2016 | 18:27
7773 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

вид спорт и красиво изкуство. В интерес на истината, този вид танци, които повечето смятат за долнопробни, стават все по-предпочитани сред младите дами, като дори се откриха спортни зали, в които се тренира именно това- танци на пилон, без те да бъдат еротични,a за да се стягат всички мускули на тялото.

Advertisement:
Advertisement:

Факт е, че танците на пилон изискват изключително голяма концентрация и напрягат всички мускули на тялото, а това води до тяхното бързо стягане и за това стават все по-популярни. А тази жена на име Анастасия Соколова буквално промени мнението на стотици хиляди хора за този вид танцуване.

Тя е рускиня и светът буквално се влюби в нея и танците ѝ на пилон. Или по-скоро в грациозните движения, които прави. За нея танците на пилон са невероятно изкуство, съчетаващо танцуване и акробатика в една уникална симбиоза, предават колегите от lifebg.net.

Вижте нейното изпълнение във видеото по-долу и сами ще се убедите, че танците на пилон отдавна вече не са това, което бяха, и че тя правни наистина уникални неща..

 

© lifebg.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още