„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

ВИДЕО! Ето колко малко му нужно на едно дете, за да бъде истински щастливо!

23.01.2016 | 17:38
7009 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Децата има много мечти. Някои от тях са напълно нормални, а други – не, всички знаем как работи въображението на малчуганите. Едва ли сте предполагали, обаче че една от най-често срещаните мечти на повечето деца е да отидат на среща, така както го правят „големите”.

Advertisement:
Advertisement:

Разбира се, детската представа за срещите на възрастните са доста по-различни от реалността. Именно за сбъдването на точно тази детска мечта става дума във видеото, което искаме да Ви покажем днес. Вижте този любящ баща, той е готов на всичко, за да сбъдне мечтите на дъщеря си, включително и да излезе на среща с нея!

Когато малкото момиченце отваря входната врата и вижда своя татко, лицето му светва по-ярко дори от слънцето, коментират колегите от  bgkef.com! Не можем да отречем, че таткото наистина се е постарал срещата му с неговата малка дъщеря да бъде точно като истинска! Това е момент, който си заслужава да видите! Замислете се колко малко трябва, за да се сбъднат мечтите на едно дете, а колко много щастие ще му донесат тези моменти!

 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още