„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

В каква държава живеем?! Арестуваха пра-праплеменника на Христо Ботев, защото раздава безплатно храна на бедните!

27.11.2015 | 14:13
9272 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

С всеки изминал ден все по-сериозно се замисляме над това, възможно ли е да живеем в такава държава, с такива управници и такава система..!?

Advertisement:
Advertisement:

Съвсем наскоро телевизионните медии показаха как МВР задържа човек, който, видите ли, "дръзнал" да сготви пред Музея за история на София (зад джамията), за да нахрани бедни и бездомни хора. Всъщност, човекът, който решил да направи това незаконно деяние се казва Боян Ботьов и е пра-праплеменник на революционера Христо Ботев, който загина за Свободна България, в която днес живеят повече бездомни и бедни хора, отколкото той, може би си е представял, че някога може да има.. 

А защо беше арестуван Боян Ботьов? Ами, защото институциите прецениха, че храната му може да не е качествена, въпреки че Боян и приятелят му, който трябваше да му помага, имаха намерението да я сготвят пред очите на хората. И идеята им бе просто да нахранят с топла супа по-бедните хора у нас, които не могат да си позволят омари, сьомга, баклава и други вкусотии, за разлика от други хора у нас. 

В крайна сметка, желанието на Боян и приятелят му да направят нещо добро, бе "възнаградено" със задържане на Боян от полицията и 2 акта на приятеля му- един от Общината и един от БАБХ на обща стойност 2000 лева, разкриват колегите от offnews.bg. 

А коментарите оставяме на Вас...

© offnews.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още