„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Ужас! Все повече непълнолетни момичета у нас предлагат интимни забавления срещу спонсорство!

16.04.2015 | 15:49
8311 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Колегите от БЛИЦ разкриха, че у нас напоследък се забелязва нова тенденция на малолетните момичета да си докарват собствени доходи по особено скандален начин. 

Advertisement:
Advertisement:

След направена справка в интернет пространството се оказва, че все повече момичета, малолетни и непълнолетни, се регистрират в разни сайтове за запознанства, за да предлагат плътски удоволствия срещу спонсорство. Те рядко искали от "спонсорите си" да им дават пари на ръка, но често изисквали да им купуват скъпи дрешки, да ги водят по лъскави, тузарски заведения, екскурзии и прочие. 

Едно от момичетата, пожелало анонимност, на 17 години, разкри пред медиите, че забавлява мъж на 46 години, който в замяна ѝ купува дънки и блузки за по 300 лева, води я на кафенца и ресторанти, а родителите ѝ знаят, че тя има приятел, но не и какво точно прави с него. С него момичето се е запознали в сайт за запознанства,а самата девойка обяснила, че прави всичко за пари, защото явно в държавата, когато на родителите не им стигат да издържат детето си, то прибягва до крайни мерки, за да намери доходи, а никъде не пише в закона, че начина по който ги изкарва е незаконен. И за това тя е повлякла със себе си и няколко свои приятелки, които после предали на други приятелки и така. 

Междувременно притеснени родители сигнализираха до медиите, че това, което се случва с тези деца у нас не е нормално и е крайно време държавата да вземе мерки. Истината е обаче, че никой не гледа сериозно на този доста сериозен проблем, което всъщност е страшното и плашещото. 

© БЛИЦ
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още