„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Ужас! Стотици изригнаха срещу опасен шампоан на известен фризьор, от който им окапа косата!

24.02.2016 | 07:18
9625 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Шампоан съсипа живота и кариерата на десетки модели!

Групова жалба е била подадена срещу известен фризьор, славещ се с добра репутация. Той работил със звезди като Алиша Милано, Чарлиз Терон и Брук Шойлдс, което му помогнало да рекламира и собствената си серия козметика за коса- "Wen", предават колегите от zajenata.bg.

Advertisement:
Advertisement:

Известният фризьор решил да създаде своя собствена линия шампоани и балсами за коса, които обаче се оказали много опасни и буквално съсипали животите на стотици жени. Потърпевшите решили да се доверят на марката, защото знаят с кого работи фризьора, но жестоко си изпатили, след като започнали редовно да използват козметиката. Косата им буквално започнала да пада на кичури, а скалпа на главите им се възпалил страшно! 

Продуктът е бил доста рекламиран и за това не само известни лица са го ползвали. А те, пък, направо са бесни, след като по темето им се появили буквално плешиви дупки, на които нямало нито едно косъмче. 

За сега не е ясно от какво се е получил страничния ефект, нито какво съдържа козметиката, за да възпали по този начин скалповете на над 200 души от 40 различни държави. Срещу фризьора, обаче са пуснати десетки жалби, някои от които и групови. Потърпевшите са убедени, че пострадалите хора са много повече, но не предприемат никакви действия и просто са се примирили със ситуацията.

© zajenata.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още