„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Ужас! Плажът на р. Марица се оказа опасен! Вижте защо!

07.08.2015 | 18:52
6367 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

От съвсем скоро пловдивчани се радват на чисто нова придобивка – плаж на река Марица! Новооткритото съоръжение се радва на голям интерес, от страна на местните жители. Оказва се, обаче ентусиазмът на пловдивчани умира, веднъж щом прекрачат прага на новият плаж!

Advertisement:
Advertisement:

Хора, посетили новата придобивка на градът под тепетата сигнализират, че условията в нея са меко казано покъртителни! Повечето хора, погрешно са останали с впечатлението, че плажът на река Марица е със свободен вход. На теория това е така, на практика, обаче не съвсем. Излиза, че такса вход няма, но за да останете на плажът трябва да направите консумация от минимум 5 лева, от барът, разкриват потресени посетители!!! За тази дребна подробност никъде не се споменава, а пловдивчани я разбират едва след като пристигнат и се настанят на плажа, съобщават от trafficnews.bg!

Една от жените, посетили новооткритият плаж с децата си, разказва, че ги е довела, защото мислела, че е безплатно. Майката им била приготвила и обяд. В крайна сметка, обаче от управата на плажът на река Марица я принудили да купи гривна за 5 лева, за да може с децата и да останат на плажа!!!

Куриозите на новият уж свободен плаж, в Пловдив не свършват до тук! Притеснени родители сигнализираха, че мястото е опасно за малки деца, понеже по пътят към басейна от всякъде стърчат ръждиви пирони и е само въпрос на време някой малчуган да се наръга на тях! Междувременно, градската управа мълчи по темата за свободният плаж, със задължителна консумация от 5 лева и ръждясали пирони...

© trafficnews.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още