„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Ужас! Кучета оглозгаха до кокал краката на 91-годишна баба!

01.09.2014 | 19:15
1496 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share
Кучета разкъсаха двата крака на 91-годишна баба! Ужасният инцидент се случил на 31 август тази година. 91-годишната баба Вена Стоева от бобошевското село Бадино решила да си набере чушки и домати от градината си, която се намира малко извън селото. Докато се прибирала обаче е била нападната от 3 овчарски кучета, които пазили стадо овце в близост до градината. Самата пострадала разказа пред БЛИЦ, че две от овчарските кучета са я съборили на земята, а след това са започнали да я хапят жестоко.
Advertisement:
Advertisement:
Третото е стояло настрана. Кучетата са охранявали стадо овце, които са били пуснати на паша, но без пастир. Това било често срещана практика в селото. Много хора си пускали овцете да пасат и само от време на време им хвърляли по едно око, за да видят дали всичко е наред. След като бабата дълго викала за помощ се появил собственикът на стадото- Славчо, който я отървал от зъбите на освирепелите кучета. Качил я в джипа си и я закарал в общинската болница в Дупница. Там лекари над един час шили
раните на баба Вена, а самите медици разкриха, че кучетата буквално са разкъсали двата ѝ крака. Тъканта на мускулите по краката ѝ била почти оглозгана, а отдолу се виждала костта. На 91-годишната старица са били преляти и 2 банки кръв и поставена под наблюдение в ортопедичното отделение. Жената е категорична, че няма да съди собствениът на стадото, защото го познава от 30 години и много си го обича. Дори му е благодарна, че се е появил навреме, защото иначе кучетата буквално са щели да я изядат жива.
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още