„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Уникално видео! Той я помоли да подпише документите за развод, но вижте тя какво направи..

19.09.2015 | 15:28
11682 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Любовта е едно от най-възвишените чувства на света. Не случайно казват, че хората оглупяват от любов, променят се от любов и прочие.. Тя просто кара хората да виждат света по друг, по различен начин. За съжаление, обаче напоследък по целия свят се забелязва една стряскаща тенденция- да създадеш семейство, докато си млад, а после да се откажеш от него, заслепен от рутината на ежедневието, битовизмите и дребните проблеми, които вече те изнервят. А това клипче има за цел да ни покаже, че понякога не виждаме колко много обичаме човека отсреща, заслепени именно от това сиво ежедневие и предприемаме прибързани действия, като развод, например. Но тази жена успя да покаже на съпруга си, който ѝ е поискал развод, че те все още се обичат.

Advertisement:
Advertisement:

Клипа е направен по повод фактът, че само за 1 година над 3 милиона семейни двойки в Китай са се развели, а после 100 хиляди от тях са се събрали отново и са си дали втори шанс..

Видеото определено ще Ви накара да се замислите преди да вземете окончателното решение, че искате да сложите край на връзката си или да провалите създаденото с любов, грижи и дори усилия семейство. И се замислете над това, дали когато предприемате дадени действия не наранявате човека отсреща, който може би Ви обича повече, отколкото обича самия себе си, посъветваха колегите от bgkef.com.

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още