„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Уникално ВИДЕО!!! Шест братчета посрещат първата си сестричка по трогателен начин!

31.05.2016 | 17:17
6376 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

В днешно време, двойките имащи много деца са все по-голяма рядкост. Затова, според нас, семействата, които имат не само финансова възможност, но и искрено желание да отгледат няколко деца са достойни за възхищение!

Advertisement:
Advertisement:

Искаме да ви разкажем именно за едно такова, голямо семейство, в което има цели шестима братя! Явно майката и бащата са искали да имат и момиченце, понеже не са  се отказали от опитите си до бебе номер 7, разказват от сайта bgkef.com!

Когато новият член на многолюдното семейство се среща за първи път с братята си, реакцията на момченцата е повече от неочаквана. Момиченцето е изцяло облечено в розово и напълно различно от всички тях. Има, обаче едно нещо, което оставя на заден план всички различия и това е любовта на момченцата към малкото човече поставено в ръцете им! Реакциите им са уникални и си струва да се видят! Момченцата, по детски искрено, споделят своите мисли и чувства за малката си сестричка.

Изгледайте видеото и се насладете на този момент, наситен с истински, силни и неподправени емоции!

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още