„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Уникално! Ето как действа алкохола на отделните зодии!

31.10.2016 | 10:57
12543 четения
293 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Алкохолът действа по различен начин на всеки човек. Представителите на различните зодии също могат да бъдат характеризирани, информира Блиц.

Advertisement:
Advertisement:

Овен

Представителите на тази зодия обичат да се забавляват, но нямат граници, когато започнат с пиенето. Не случайно все ги гони махмурлук. Често участват в състезания за надпиване. Някои стават доста войнствени под въздействието на алкохола. Ако искате да измолите нещо от Овен, дайте му да пийне и готово.

Телец

Тази зодия предпочита лукса и ще я намерите в скъпите барове и заведения. Алкохолът ги прави доста непохватни, но и забавни разказвачи на вицове и анекдоти. Те са изключително шумни в компания.

Близнаци

Близнаците сякаш не се поддават на влиянието на алкохола. Може би защото и когато са трезви, са толкова приказливи. Те са големи флиртаджии и се опитват да омаят по няколко набелязани обекта наведнъж. Пият различни питиета, защото обичат разнообразието.

Рак

Представителите на този знак се разтоварват с алкохола. Те добре се ориентират къде ще е купона. Колкото и странно да звучи, Раците никога не се напиват.

Лъв

В центъра на всеки купон има по един Лъв. Алкохолът сваля маската м на страшни хищници. Често флиртуват след едно питие.

Дева

Не са добри пияници, защото са много разумни. Не си позволяват да се напият. Обикновено са придирчиви към алкохола и има своя любима марка. Обикновено не се напиват, но ако все пак това стане, останалите дълго го помнят.

Везни

Те се напиват преди всички останали и започва да флиртуват с чуждите гаджета.

Скорпион

Не правете грешката да им казвате кога да спрат с пиенето. Със сигурност ще се напие напук. Този знак обича пиенето, но пък са добри събеседници.

Стрелец

При тях алкохолът действа като детектор на лъжата. Достатъчни са 2-3 чашки и те ще ви разкажат всички тайни, който знаят.

Козирог

Много разумни, но и приспособими. Могат да се забавляват и в луксозно заведение, и на улицата. Алкохолът ги разтоварва.

Водолей

Ставай големи всезнайковци, когато пият. Не им се противопоставяйте, защото ще започнат да се заяждат.

Риби

Те лесно свикват с количествата и всеки път издържат на повече алкохол. Чудесни събеседници са в такива моменти. Под въздействието на алкохола стават факири в любовта.

 

© blitz.bg
Advertisement:
293 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още