„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Уникално! Брак между 114 годишна дама с 71 годишен кавалер!

25.10.2016 | 13:16
11712 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Следващата история ще докаже, че за любовта граници няма. Когато дойде, не пита за възрастта.

В началото на октомври възрастна двойка – тя на 114, той на 71- сключи брак. Първоначално възрастната дама нямала желание да се отдаде на любовта с 43 години по- младия от нея партньор, но преценявайки, че няма много време за чудене, приела предложението за брак.

Advertisement:
Advertisement:

Двамата си разменили клетви пред болногледачи и жители на дом за възрастни хора в гр. Бачу, разказват от  btvnovinite.bg.

Младоженецът на 20 годишна възраст претърпял инцидент с влак и оттогава е инвалид. След като бил настанен в старческия дом, бъдещата му съпруга поела грижите за него. Тя отдавала цялата си енергия, за да се чувства той добре. Малко по малко той се влюбил в нея. Дълголетницата първоначално  нямала намерение на такава възраст да влиза в любовен романс на тази възраст.

Кавалерът бил изключително настоятелен и спечелил сърцето на любимата жена. След една година ухажване, възрастната жена приела отправеното предложение за брак и към днешна дата те са щастливо женени.

© btvnovinite.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още