„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Уникална история за значението и важността на избора, който правим!

09.01.2016 | 14:38
3715 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Това е една уникална история, която има за цел да ни покаже кои са важните неща в живота и колко голямо е значението на това, какво искаме да влезе в живота ни.. 

Advertisement:
Advertisement:

Една жена поливала градината си, когато пред нея се появили трима старци. Те изглеждали гладни, а жената ги поканила в дома си, за да ги нахрани. Но те първо я попитали дали съпругът ѝ е вкъщи. Когато тя им отговорила, че го няма, те си тръгнали. 

На вечерта жената разказала на мъжа си за случилото се, а той ѝ заръчал да ги намери и да ги покани на вечеря. И жената това направила.. Намерила ги и ги поканила на вечеря, но те отказали. Учудената жена попитала защо отхвърлят поканата ѝ, а единият ѝ отговорил, че той се казва Съкровище, другият Успех, а третият Любов. Отпратили жената, като ѝ казали да се консултира с мъжа си, кой искат да поканят на вечеря и да се върне пак. 

Жената предала на мъжа си думите на стареца и започнали да умуват кой да поканят. Мъжът искал да покани Съкровището, за да бъде богат. Жената искала, пък, Успеха. А дъщеря им ги посъветвала да поканят Любовта, за да се обичат винаги.

Родителите послушали детето си и поканили Любовта, но изненадващо, след тях тръгнали и Успеха и Съкровището. Жената с изненада попитала защо идват и тримата, след като е трябвало да изберат единия, а тримата старци в един глас ѝ отговорили, че ако бяха извикали само Успеха или Съкровището, другите двама е щяло да си идат. Но, понеже, са извикали Любовта, отиват и тримата, защото там, където има Любов няма как да няма Успех и Съкровище.

Много поучителна история от zajenata.bg, нали? 

 

© zajenata.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още