„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Убиха на място момче, влезнало в нива да си бере царевица!

04.09.2015 | 15:42
10993 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Ужасният инцидент се случил в Брезнишко, край село Кошарево!

Advertisement:
Advertisement:

Именно там 22-годишно момче от Перник и негов приятел решили да си понаберат, или с други думи казано- да си откраднат, малко царевица. Изведнъж, обаче, около 2 часа през нощта,  както си брали царевица, се чул изстрел от преминаваща на близо кола и едното от момчетата се свлякло в нивата, безжизнено.

На мястото веднага е била повикана линейка от приятеля на улученото момче, но когато медиците пристигнали само установили, че момчето е било смъртоносно улучено със сачма и е починало.

Полицията веднага се е заела със случая и работят по всякакви версии за убийство. Приятелят на убития, пък не пожелал да разговаря с никого и бил в шок от случилото се. За сега от полицията разкриват, че най-вероятно целта на стрелеца не е била да убие крадеца на царевица, а само да го сплаши, за да спрат да берат и да не ходят повече в нивата. А другата версия е, че някой бракониер е стрелял по момчетата, защото ги е помислил за животни, бродещи из царевицата.

На разпит са били привикани и собствениците на нивата, за да се установи, дали някой от тях не е пазил нивата именно от крадци и да се окаже, че именно те са стреляли по момчетата. Каква е била развръзката на  случая, обаче за сега не е ясно и няма официално изнесена информация, коментираха колегите от БЛИЦ.

© БЛИЦ
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още