„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Тяхното куче се събуди през нощта и наддаде силен вой! Това спаси детето им от сигурна смърт!

08.03.2016 | 17:19
30177 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

В тази история ще Ви разкажем как едно спасено от приют куче се отблагодари на стопаните си, като спаси 9-месечната им дъщеричка от сигурна смърт! 

Advertisement:
Advertisement:

Четириногият приятел се казва Ърл и не отдавна бил осиновен от това прекрасно, младо семейство, които го взели от приют преди цели 6 години. През това време Ърл показал на стопаните си, че е верен приятел, спокоен и много гальовен. Никога не им е създавал грижи, а те го обсипвали с цялата си любов. Една вечер, обаче се случило нещо много странно..

Семейството вече се радвало на едно прекрасно 9-месечно момиченце, когато Ърл станал неспокоен. Във въпросната вечер Ърл бил страшно нервен, странен, буен и надд1ал страшен вой в малките часове на нощта. Влязъл в стаята на стопаните си и им издърпал завивката, а по това те разбрали, че нещо се случва, тъй като Ърл никога не се е държал така преди, предават колегите от ПИК. 

Майката и таткото веднага изтичали в стаята на малката си дъщеричка и установили, че тя е безжизнена. Незабавно п0викали линейка, а бебето веднага било прието в интензивното. Лекарите спасяват малката принцеса, а по-късно става ясно, че случилото се с нея е "Синдром на внезапната смърт"- нещо, често срещано при децата под 1 годинка.  Ако не се реагира на време бебето може да умре и не бива да се губи нито секунда време.

За щастие, това не се случи на младото семейство, благодарение на вярното им куче Ърл- поредното доказателство, че животните са незаменима част от семейството! 

 

© pik.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още