„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Тяхната майка ги остави в мивката, но със сигурност не очакваше да се случи това!

16.12.2015 | 19:51
7307 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Безспорно няма нищо по-силно от братската любов. Не случайно този термин се използва и, когато искаш да обясниш на някой, че между двама души има силна връзка. А представете си колко силна може да бъде тази връзка, когато става въпрос за две еднояйчни близначета- момчета. 

Advertisement:
Advertisement:

Да имаш близнаци си е малко нож с две остриета. Да, докато са малки децата си играят заедно, винаги има с кого да се забавляват, общуват си по някакъв техен си начин и изграждат много силна връзка помежду си. На родителите, обаче не им е толкова лесно. И откъм покупки за бебетата, и откъм грижи. Все пак две бебета искат двойно повече грижи и внимание от едно. 

А видеото по-долу показва едно от предимствата на това да имаш близначета, и то момчета. Майка им ги е оставила в кухненската мивка да се пличкат, а те определено знаят как да се забавляват и разсмиват едно друго. Очевидно са намерили прекрасен начин да си общуват, въпреки че не могат да говорят. А според колегите от bgkef.com кадрите са супер позитивни и забавни. Изгледайте ги и сами преценете дали това е така. 

 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още