„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Тя се скара на котката си, но със сигурност не очакваше да се случи това!!!

02.06.2016 | 16:57
12224 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Животните са удивителни същества, които говорят на свои собствен език. Поредното доказателство в подкрепа на това твърдение, ще ви представим сега.

Advertisement:
Advertisement:

Това е едно клипче, показващо, че животните не само разбират какво им говорим, но понякога са способни дори да отговорят на думите ни! Малкото коте, което виждате, успява да изплаши стопанката си, като изчезва от полезрението и. Въпреки, че животинчето се връща секунди по-късно, жената се плаши не на шега и започва да се кара на котката.

Котката, обаче решава да отвърне на удара – вижте как отговаря на всеки укор, който стопанката му отправя към него. Наистина, уникално, не мислите ли? Доста вероятно е котката да използва също толкова остри думи, колкото жената, но го прави на нейния си, котешки език.

Според учените, в действителност съществуват „говорещи котки”, обясняват от сайта bgkef.com. Така, че ако някога попаднете на котка, която честичко Ви приказва не се шашкайте, това е в реда на нещата. Такива животни се срещат, макар и не много често.

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още