„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Тя ражда дъщеря си на 16 години, а на 33 вече е баба! Вижте нейната история!

06.03.2016 | 11:24
40014 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Да станеш майка на крехката възраст от 16 години звучи ужасяващо за повечето хора. А, да станеш баба малко след като си прехвърлил 30-те е идея, от която на повечето жени им настръхват косите.

Advertisement:
Advertisement:

Кори Роуланд, обаче не е от тези жени! Тя е една 33-годишна баба и не само не се притеснява, ами се гордее с това! Кори забременява, което е едва 16-годишна. Тя решава да задържи детето си, въпреки че бащата на бебето и собствените и родители искат Кори да направи аборт. Това е истински тежък период за младото момиче – бащата на бебето я напуска, два месеца след като разбира, че е бременна и Кори живее от помощта на държавата.

Единствената и подкрепа в този момент е бил приятелят ѝ Лиъм. Е, явно подкрепата в тежки моменти може да се окаже ключова, защото сега Лиъм и Кори са щастливо женени и имат още 2 деца!

Когато разбира, че собствената и дъщеря, Бетани е бременна на 17 години, Кори решава да и даде цялата подкрепа, която тя така и не е получила, разказват от zajenata.bg. Самата Кори споделя, че да бъдеш родител-тийнеджър може да бъде много възпитателно, защото те кара да се съсредоточиш върху важните неща в живота. Затова, по време на цялата бременност на Бетани, Кори е до нея, подкрепя я и и помага с каквото може.

Сега, Кори е баба на прекрасен внук на 33 години- факт който изобщо не я притеснява. Тя смята, че това на колко години ставаш родител не е от особено значение, защото едно дете винаги е ново начало и нова надежда!

© zajenata.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още