„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Тя попадна съвсем случайно на една снимка, а след това се превърна във фотомодел!

15.02.2016 | 18:09
14174 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Доста е спорен въпроса дали има съдба или карма.. Факт е, че не всички хора вярват в това, че всичко е предопределено, че нещата, които ни се случват се определят като съдба и прочие.. Факт е, обаче и, че някои неща се случват буквално в точния момент и дали е съдба, карма, или нещо друго , няма абсолютно никакво значение..

Advertisement:
Advertisement:

Сега ще Ви разкрием как това съвсем обикновено момиче от Нигерия, което продава хляб, попада съвсем случайно на точното място, в точното време и се превръща във фотомодел..

Тя се казва Оладжумоке Орисагуна и работата ѝ е да доставя хляб.. Един ден, обаче, попада по случайност в снимките на видеото на английския музикант Tinie Tempah на път за работа и предизвиква огромен интерес. Никой не знае, че Оладжумоке е попаднала случайно в кадъра, като така наречената "фотобомба", но всички започват да питат коя е тя и как са я наели за снимките. А таблата с десетки хлябове, която носи на главата си, оставя всички със запняла уста. 

Фотографът, заснел кадъра, решава да издири момичето и в крайна сметка успява. Предлага ѝ професионална фотосесия, защото я смята за доста фотогенична, а тя се съгласява веднага, предават колегите от woman.hotnews.bg. Фотосесията бива публикувана веднага в английското списание "This day style ", а предложенията за снимки валят към Оладжумоке. 

И така една "фотобомба" превърна една обикновена разносвачка на хляб в професионален фотомодел.. 

А после съдбата не съществувала..

 

© woman.hotnews.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още