„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Тя похарчи над 100 000 $ за да заприлича на Ким Кардашиян, но има нещо много особено в нея!

09.03.2016 | 10:15
15857 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Световноизвестните звезди от край време са вдъхновение за момичетата и олицетворение на красотата. Всеки си има идоли, на които се опитва да подражава, но тази жена направо е прекалила. 

Advertisement:
Advertisement:

28-годишната Талия Алмодовар, от Ню Йорк Сити е голяма фенка на Ким Кардашиян. За да заприлича на идолката си, Талия пръска над 107 000 $, но в нея има нещо наистина необикновено. Всъщност Талия е мъж!

Още от малка Алмодовар е искала да бъде момиченце. Постоянно се е обличала с женски дрехи, а в училище вместо в мъжката, винаги е ходила в женската тоалетна. Хората редовно ѝ казвали, че прилича на Ким Кардашиян, а за да се превърне в нейно копие, Талия пръска почти 110 000 $ за разкрасяващи операции, които да ѝ помогнат да стане досущ като близначка на Ким. 

На 20-годишна възраст Талия си слага гърди, а на 28 вече хората я спират по улиците, защото наистина я бъркат с идолката ѝ- Кардашиян, предават колегите от lifebg.net.

Дали Талия е сменила пола си не е ясно. Факт е, обаче че е постигнала целта си. За съжаление, към момента, Талия няма приятел и не се чувства добре от този факт. Тя, обаче се надява един ден да намери истинската любов в лицето на някои красив мъж, който да я приеме такава, каквато е, след всичките разкрасителни операции. 

 

© lifebg.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още