„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Тя остава парализирана след тежък инцидент, но година по-късно се изправя на крака и дори става топмодел!

16.02.2016 | 19:36
2105 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Никой не знае какво му е подготвила съдбата в следващите минути.. Понякога нещата просто се случват.. За едни-хубави, за други-лоши.. Всичко е предначертано.. 

Advertisement:
Advertisement:

Историята на това момиче е колкото мотивираща, толкова и трогателна. Тя се казва Сара Наджм и когато е на 17 години претърпява нещо ужасно. Кола я блъска, докато пресича, а пораженията са толкова големи, че лекарите не ѝ дават много шансове за възстановяване. Изпада в кома, губи част от паметта си и остава парализирана от врата надолу. 

Това се случва през 2012 година.. Какво се случва след това, обаче..? 

Благодарение на силната си воля, упоритостта на невролозите и подкрепата на всички близки, Сара година след инцидента вече е на крака. А 3 години след това вече е и топмодел. 

Дълго време за нейното възстановяване са се грижили десетки хора, а самата Сара разкрива, че постоянната битка с парализата буквално я е съсипвала. Но не се предава никога! Майка ѝ е неотлъчно до нея, предават колегите от woman.hotnews.bg.

За съжаление, в университета не са били толкова толерантни и съпричастни с мъките, през които преминава Сара. Там постоянно я обиждат, че е саката и за това Наджм решава да продължи обучението си вкъщи. Редом с това се свързва и с агенция, която прави фотосесии в Бирмингам и започва да се снима. 

Майката на момичето разкрива, че за 2 години нейното момиче е успяло да върне живота си и да проходи наново, благодарение на волята си.

Съвсем наскоро Сара стана и подгласничка на "Мис Великобритания", а сега и предстои представяне и на друг конкурс за красота. Нейната история е наистина вдъхновяваща и доказваща, че с воля и упоритост може да се победи дори парализата.. Така че, никога не се предавайте пред трудностите! 

 

© woman.hotnews.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още