„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Тя не може да говори, а приятелят ѝ и подари смартфон.. Защо го направи?! Вижте!

13.02.2016 | 17:25
16452 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Казват, че любовта трудно може да се изрази с думи. Забелязали ли сте, обаче че влюбените доста говорят? Един на друг, един за друг, когато човек е влюбен всички думи са красиви и се леят, като река от устатата му.

Advertisement:
Advertisement:

Днес, избрахме да Ви покажем една по-различна история за любов. Тя е част от проекта „Филм за 48 часа 2013” и е изобразена по един особено красив и затрогващ начин. Всъщност това е филм, заснет само за 2 дни. Не си мислете, обаче че става дума за някой аматьорски проект! Напротив! Този кратък филм, сниман за рекордно кратко време е носител на цели 5 награди.

В него се разказва историята на двама влюбени, който обаче не могат да изразят чувствата си с думи, защото са глухонеми, разкриват от bgkef.com. Въпреки това, те общуват помежду с помощта на жестове и мимики. Определено си заслужава да отделите време и да видите тази история. Тя е истинска, затрогваща и ще докосне сърцето и душата Ви по един неповторим начин!

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още