„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Тя направи нещо уникално, за да отдалечи жените от приятеля си!

08.03.2016 | 17:34
11570 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

За едни хора ревността е много лошо нещо. За други, обаче, да ревнуваш означава, че обичаш половинката си. Кое е по-правилното си е тема- табу, тъй като всеки си има свое разбиране за ревността. Често, обаче именно ревността на единия от партньорите в една връзка е пагубна за нея и се стига до раздяла. А момичето, за което ще Ви разкажем днес е не само ревнива, а направо болестно ревнива.. 

Advertisement:
Advertisement:

В опита си да осигури верността на приятеля си, тя реши да му направи доста оригинална тениска с особен графичен дизайн. На нея е изобразено лицето на  момичето в особено близък план, а отдолу има надпис, който гласи: "Ако четеш това значи си твърде близо. ИМАМ СИ ПРИЯТЕЛКА!"

От фотосите, които можете да видите по-горе в галерията, се вижда, че момчето определено не е очаквало такъв подарък от ревнивата си приятелка и изглежда доста уплашен. И има за какво. Определено физиономията му говори повече от хиляди думи..

Снимката, на която момчето е с подаръка си, е била качена и в социалните мрежи, а до момента има над 2,5 милиона посещения, разкриват колегите от lifebg.net. От къде точно е дошла идеята на момичето не е много ясно, но определено от действията ѝ се разбира, че е доста ревнива. 

 

© lifebg.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още