„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Тя губи краката си, а всички я наричат "баскетболното момиче"..Защо? Вижте сами!

09.03.2016 | 10:18
18259 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Всеки знае, че живота не е еднакво благосклонен с всеки човек. На едни праща повече трудности, на други по-малко. Никой не знае, обаче с какво си е заслужил съдбата, да бъде осакатен по невнимание на някой друг. Нещо подобно е сполетяло и това вече 20-годишно момиченце от Китай на име Циан Хонгянг.

Advertisement:
Advertisement:

Когато е била едва на 4 годинки камион я блъска и Циан остава без крака. Семейството ѝ, обаче не може да си позволи да ѝ сложат протези на краката, тъй като са изключително бедни и за това ѝ слагат баскетболна топка, с помощта на която момиченцето да се придвижва. Да, колкото и странно да Ви звучи, точно това направили! 

С времето Циан се научила да балансира тялото си, а след време се научила и да плува. С годините се превръща в олицетворение на борбеността и силата, която може да притежава едно дете, а на 18-годишна възраст мечтата ѝ се сбъдва.. Циан се сдобива с протези. 

В селцето, в което живее, може би няма човек, който да не я познава. Тя е носителка на много златни медали, а успехите ѝ я направиха известна в цял Китай, предават колегите от lifebg.net. Става вдъхновение за много хора с увреждания, а родителите ѝ буквално я боготворят, заради силата и куража, които проявява.

© lifebg.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още