„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Тя губи апарата си в морето, но един водолаз го намира! След това се случва нещо уникално!

22.02.2016 | 21:17
35879 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Емили е младо момиче, което през 2012г. решава да отиде на почивка във Варадеро с приятелки. Всичко е просто страхотно и компанията истински се забавлява, както подобава на една почивка.

Advertisement:
Advertisement:

Специално за тази ваканция Емили е взела фотоапарата си, подарък от баща и. Момичето прави стотици снимки, които да и останат скъп спомен след края на почивката. Един ден, обаче силна вълна удря младото момиче и отнася апарата и. Опитите на Емили и приятелите и да открият камерата се оказват безуспешни. В крайна сметка, ваканцията приключва и всички се прибират у дома си. Емили се примирява, че няма да намери фотоапарата си и снимките от прекрасната и ваканция са безвъзвратно загубени.

Година по-късно, Емили получава съобщение от непознат мъж в социалната мрежа. Той се казва Рубен и е от Канада. Хобито му е да се гмурка и наскоро е посетил Варадеро. За огромна изненада на Емили се оказва, че мъжът е открил нейният апарат! Рубен пише, че устройството е било счупено, но картата памет на младото момиче е била непокътната, а заедно с нея са оцелели и всички снимки и клипчета на Емили, разкриват от сайта ivestnik.net! Именно с тяхна помощ, Рубен намира Емили в социалната мрежа.

Това е една наистина невероятна, модерна история  с щастлив онлайн край!

 

© ivestnik.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още