„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Тя е страшно богата и красива, но никой не смее да бъде с нея.. Защо? Вижте!

05.02.2016 | 19:46
39601 четения
624 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Това 18-годишно момиче може да има всеки, който си поиска, но от всички мъже обича най-много баща си..

Advertisement:
Advertisement:

Тя се казва София и е дъщеря на Роман Абрамович. Живее в Лондон и е една от най-желаните блондинки в града, но до сега не е попаднала на момче, което да е достойно за нея, защото повечето се плашили от силната ѝ връзка с баща ѝ. А освен богата, София е и красива, което буквално я прави перфектната "мишена" за мъжете, но не.. Тя разчита само на руския магнат, който е неин баща и не се доверява случайно никой, освен на него. 

Има изключително бляскав живот, а най-близките ѝ приятели са семейство Бекъм и 17-годишната дъщеря на известния готвач Гордън Рамзи. Не ѝ пречи да хване частния си самолет и да отиде до френската Ривиера, нито да пие шампанско за по 20 000 долара бутилката. А за зимните празници пръска по 200 000 паунда.

И това не е всичко..

До скоро, когато е учила в по-отдалечено училище от дома ѝ, е ходила с частния си хеликоптер, но към момента предпочита да ходи с брониран Рейндж Роувър, личен шофьор и охрана. В бляскавия живот на София, обаче, няма любов и истинско щастие, защото кандидатът за сърцето ѝ определено ще трябва да бъде доста смел, предвид силната връзка между София и Роман. И именно за това малко се престрашават дори да опит, предават колегите от zajenata.bg.

 

© zajenata.bg
Advertisement:
624 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още