„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Тя е отраснала при горилите, а 12 години по-късно се случва нещо уникално! Вижте ВИДЕОТО!

28.02.2016 | 20:12
46322 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Всички знаят историята на Тарзан – момчето отгледано от дивите животни в джунгладата. Днес, искаме да Ви разкажем една модерна версия на добре познатата приказка.

Advertisement:
Advertisement:

Танси е момиче, което е израснало в компанията на горили. Причината за това не се крие във факта, че Танси е живяла в джунглата, а че баща и Деймиън Аспинал е основател на фондация, която се грижи за горилите. Така, докато Танси е бебе тя прекарва доста време с приятелите си горили. През 2003г., обаче на момиченцето му се налага да се раздели с верните си другари, защото те се връщат обратно в родината си – Западна Африка.

Цели 12 години по-късно Танси и баща и предприемат пътуване към дома на горилите. Изненадващо или не, животните разпознават семейството, което се е грижило за тях преди повече от десетилетие, разкриват от lifebg.net.

Срещата между Танси, Деймиън и горилите е истински трогателна. Животните позволяват на бащата и дъщерята не само да се докоснат и снимат с тях, но и да ги прегърнат, както и да поиграят с тях. Мигът  е изключително трогателен и доказва, че помогнеш ли на едно животно, погрижиш ли се за него, спечелиш ли доверието му, то никога няма да те забрави, дори след цели 12 години!

© pik.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още